Laden... Even geduld...
Vragen of advies? +31(0)418-592355
Hertog Karelweg 25, 4175 LS Haaften

NIEUWS

UITNODIGING OPEN DAG

 • Nieuws Item
 • 04-08-2022

Graag willen wij u uitnodigen om de Open Dag te bezoeken op de Tree Valley te Opheusden. Deze Open Dag vindt plaats op vrijdag 9 september van 9:00-19:00. Op zaterdag 10 september van 10:00-16:00 vindt Beleef de Kwekerij plaats.

Op het bedrijventerrein Tree Valley Business Centre vindt u Van Tuijl en 5 andere bedrijven welke op deze dag hun deuren openen. Zet deze datum daarom in uw agenda! U krijgt namelijk een uniek kijkje in de keuken van deze bedrijven!

Welke bedrijven kunt u bezoeken?
– Van Tuijl: Open huis
– Agro de Arend: Open huis
– Damcon Boomkwekerijmachines: Open huis (thema: Damcon Doet Duurzaam)
– Hendriks Transport: Opening en open huis, vanaf 10:00
– Kegelaar Transport: Open huis
– Laanboomhuis: Opening en open huis

Voor verdere informatie houdt u de website van TCO in de gaten! https://www.treecentreopheusden.nl/

PRIJSVERHOGING VOORJAAR 2021

 • Nieuws Item
 • 15-03-2021

Momenteel ervaren wij een grote druk op de beschikbaarheid en op de prijzen van grondstoffen. Materialen zijn zeer slecht verkrijgbaar en de markt staat zo sterk onder druk dat een stijging van materiaalkosten hiervan het gevolg is. Wij zijn genoodzaakt zijn om onze verkoopprijzen naar boven aan te passen. Ook betekent dit dat door de toenemende onzekerheid van materiaal voorziening wij bij alle orders die wij accepteren een voorbehoud van levering moeten maken. Het is voor ons nog onduidelijk hoe lang deze situatie zal blijven bestaan maar u mag van onze zijde verwachten dat wij er alles aan doen om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen maar dat kunnen we niet zonder uw hulp! U kunt altijd contact met ons opnemen om deze situatie verder met uw vertegenwoordiger te bespreken. Wij vragen om uw medewerking en vertrouwen op uw begrip.

BOL OP POT TREKT PLASTIC JAS UIT

 • Nieuws Item
 • 25-02-2021

Sinds enige tijd stuurt bollenkweker JH van der Vossen uit Zilk een deel van het assortiment uit in de nieuwe Ecoclicktray van Van Tuijl.

Lees het complete artikel via BNP nieuws

NIEUWE SERIE BLOEMENEMMERS

 • Nieuws Item
 • 22-02-2021

Vatuplast heeft een nieuwe serie bloemenemmers ontwikkeld. De 5liter, 8liter en 10liter light. Deze bloemenemmers zijn 25% lichter dan de bestaande modellen. Daarnaast ook nog 100% recyclable. Vraag naar de mogelijkheden via info@vth.nl

EXTRA VERREKENCODES VOOR KARTONNEN PLANTENTRAYS

 • Nieuws Item
 • 10-12-2020
ecoclicktray-plantentray-new.png

We zien dat het gebruik van kartonnen plantentrays toe neemt, dat merken wij ook bij onze kartonnen EcoClickTray plantentray. Daarmee is er meer behoefte uit de markt aan verrekencodes voor massief en golfkartonnen. Royal Flora Holland heeft daarom acht nieuwe verrekencodes geïntroduceerd. Recent milieu-impact onderzoek toont aan dat eenmalige kartonnen trays duurzamer zijn dan de eenmalige plastic plantentrays.

Lees het gehele artikel op bekijk de acht nieuwe verrekencodes.

VAN TUIJL GAAT VOOR RECHTSTREEKSE VERKOOP VAN PRODUCT OP MAAT IN ZACHTFRUITMARKT

 • Nieuws Item
 • 21-08-2020
zachtfruit-nieuws.jpg

Het zijn inmiddels bekende gezichten in het zachtfruitwereldje, de mannen van Van Tuijl. Toch is het bedrijf nog een relatief jonge speler in de zachtfruitmarkt. Dat neemt niet weg dat men inmiddels klantspecifiek spuit-gietproducten maakt voor telers die men ook rechtstreeks verkoopt. "Ons nieuwe Cash & Carry pand pal naast de A15 in Opheusden is hier helemaal op ingericht", vertelt Frits van Duijn, een van de accountmanagers.

Lees het gehele artikel op groentenieuws.nl

VATUPLAST IS CYLOS-HTP GECERTIFICEERD

 • Nieuws Item
 • 31-03-2020

Door de vraag vanuit de markt en natuurlijk ook van onze klanten hebben wij het Vatuplast assortiment aangeboden aan cyclos-HTP Institute for Recyclability and Product Responsibility; dé certificeringsinstantie op het gebied van recycling. Onze Vatuplast potten zijn volledig recyclebaar en zijn vervaardigd van 100% gerecycled kunststof (PP) en hebben daarom ook het officiële Cyclos-HTP certificaat ontvangen.

SAMENWERKING PLANTPAPER EN VAN TUIJL

 • Nieuws Item
 • 19-07-2019

Plantpaper uit Denemarken is een sinds een aantal jaren actief in de markt van paperpots en de automatisering van de productie ervan. Bijzonder is het feit dat het papier dat Plantpaper gebruikt volledig biologisch afbreekbaar is en geen lijm of microplastics achterlaat in het milieu. Ook heeft het papier een unieke luchtcirculatie die de wortelgroei van planten versnelt. Per heden is pottenproducent en totaalleverancier van Tuijl exclusief dealer van de producten van Plantpaper in Nederland en België. Van Tuijl kan, eventueel in samenspraak met Plantpaper, advies geven, testen doen en het totale kosten- en investeringsplaatje in beeld brengen. Naast de paperpots maakt Plantpaper diverse gebruiksvriendelijke machines die kwekers in staat stelt zelf de paperpots te kunnen produceren. Dit kan een financiële besparing opleveren, maar maakt ook dat de versheid en de kwaliteit van de planten beter te controleren en te garanderen is.VAN TUIJL POTS - TRAYS - STICKS