Laden... Even geduld...
Vragen of advies? +31(0)418-592355
Hertog Karelweg 25, 4175 LS Haaften

OVER ONS

Dé toonaangevendste producent en hét handelsbedrijf in potten, trays en sticks dat al generaties lang bestaat! Wij ontwikkelen en produceren voor iedere kweker de gewenste pot. Alles waar een plant in groeit of mee ondersteund wordt is bij Van Tuijl te vinden.

Sterkte klantrelaties

De kracht van Van Tuijl zit in de sterke klantrelaties mede dankzij de zeer persoonlijke benadering van onze verkopers. Door deze krachtige samenwerking met onze klanten komen de meest specifieke details en wensen op tafel die Van Tuijl, in overleg met de klant, vertaalt in een bestaand of custom made product.

Van Tuijl bestaat al generatieslang

We vertellen u graag hoe Van Tuijl ontstaan is en daarvoor moeten we terug in de tijd, want Van Tuijl bestaat al generatieslang! Het is voortgekomen uit de diervoeders, compost en potgrond waarna begin jaren ’70 de overstap werd gemaakt naar stenen bloempotten. Een aantal jaren later in 1974 kwamen de eerste plastic bloempotten onder onze eigen merknamen op de markt.

 

 

Compleet assortiment voor de kweker

Het assortiment van Van Tuijl is in de loop der jaren uitgebreid met alle soorten en maten hangpotten, plantcontainers, plantschalen, ompotten, sierpotten, stekplanten trays, tonkinstokken, splitbamboe en plantrekken. Kortom alles waar een plant in groeit of mee ondersteund wordt is verkrijgbaar bij Van Tuijl!

Vatuplast de geschikte plantpot

Vatuplast, dochteronderneming van Van Tuijl is in 2001 opgericht en heeft een eigen productie van spuitgietpotten in Haaften, Ede en Ochten. Van Tuijl kan hierdoor de producten voor een concurrerende prijs- en kwaliteitsverhouding in de markt zetten. Lees meer over Vatuplast

Vatusticks producten

Sinds 2011 heeft van Tuijl een tweede dochteronderneming opgericht, Valusticks. Vatusticks neem de import van tonkinstokken en splitbamboe voor haar rekening. Deze producten zet Van Tuijl tevens tegen een zeer concurrerende prijs- en kwaliteitsverhouding in de markt. Lees meer over Vatusticks

Het duurzame alternatief voor plastic trays

Ecoclicktray is één van de nieuwste en gepatenteerde innovaties van Van Tuijl. Ecoclicktray is hét duurzame alternatief voor de plastic transporttrays in de hortibranche. Van Tuijl is een kei in het aanbrengen van duurzame veranderingen in de hortibrache omdat wij ijzersterke alternatieven bieden die het gebruik van plastic aanzienlijk verminderen en daarmee het natuurlijk plantproduct écht duurzaam te maken. Lees meer over Ecoclicktray

Exclusief dealer van PlantPaper

Vanaf halverwege 2019 is Van Tuijl exclusief dealer van de producten PlantPaper in Nederland en België. De PlantPaper paperpot is een biologisch afbreekbare papieren hoes die een unieke luchtcirculatie heeft die de wortelgroei van planten versnelt. Super duurzaam! Van Tuijl geeft de kwekers graag advies en brengt, in samenspraak met PlantPaper, het totale kosten- en investeringsplaatje in beeld. Daarnaast maakt PlantPaper ook diverse gebruiksvriendelijke machines die de kwekers in staat stelt om zelf paperpots te kunnen produceren. Interesse? Neem contact met ons op, want wij vertellen er graag alles over.

Onze locaties

Van Tuijl te Haaften

Van-tuijl-opheusden

Van Tuijl te Opheusden

Van-tuijl-tuil

Van Tuijl te Tuil

Vacatures

Proces Operator Haaften

Ons Team

Gijsbert van Tuijl

gijsbert@vth.nl | 06-53735787

Gerard van Tuijl

gerard@vth.nl | 06-53321657

Nico den Hartog

nico@vth.nl | 06-53735786

Cor van der Zwan

cor@vth.nl | 06-51245986

 

Arjan van Leeuwen

arjan@vth.nl | 06-10291112

Frits van Duijn

frits@vth.nl | 06-57351255

Dirk Meijssen

dirk@vth.nl | 06-20413264

Willem Vermeer

willem@vth.nl | 06-30736164

 

Gerardus Veenema

gerardus@vth.nl | 06-53430568

Leendert van Tuijl

leendert@vth.nl | 06-25524184

header-image.jpg


VAN TUIJL POTS - TRAYS - STICKS