Laden... Even geduld...
Vragen of advies? +31(0)418-592355
Hertog Karelweg 25, 4175 LS Haaften

VATUPLAST

Vatuplast is hét spuitgietbedrijf van Van Tuijl en maakt het mogelijk om een totaalpakket aan specifieke potten te produceren en vervolgens ook te leveren. Vanuit de markt bleek de vraag naar specifieke potten toe te nemen en daarom is Van Tuijl in 2001 met Vatuplast, als dochteronderneming. Het produceren gebeurt grotendeels in eigen beheer en voor een klein deel bij externe spuitgietbedrijven.

De geschikte plantpot

De wensen van kwekers, exporteurs en retailers in zowel de tuinbouw als in het zachtfruit worden hoog opgenomen. Onze ervaren vertegenwoordigers denken graag met de kwekers, exporteurs en retailers mee om de wensen om te zetten naar een geschikte plantpot. De Vatuplast pot wordt qua prijs-kwaliteitverhouding concurrerend in de markt gezet.

Ruim assortiment succesvolle potmodellen

Het is een feit dat Vatuplast een groot assortiment succesvolle potmodellen op de markt heeft gebracht. Dit geeft aan dat Vatuplast met zijn jarenlange ervaring kan voldoen aan de behoefte van de kwekers, exporteurs en retailers.

Vatuplast is cylos-HTP certified

Vanwege de vraag vanuit de markt en natuurlijk ook van onze klanten hebben we het Vatuplast assortiment aangeboden aan het Cyclos-HTP Institute for Recyclability and Product Responsibility; de certificatie-instelling op het gebied van recycling. Onze Vatuplast potten zijn volledig recyclebaar en zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (PP) en hebben daarom in maart 2020 het officiële Cyclos-HTP certificaat ontvangen.

Custom made bloempot

Heeft u ideeën om een eigen bloempot, plantcontainer of ander plastic product te laten maken? Bij Vatuplast kunt u niet alleen voor het standaard assortiment terecht, maar ook voor 'custom made' oftewel maatwerkproducten. Samen met de kwekers, exporteurs en retailers ontwikkelt Vatuplast het.

Meer informatie

Meer weten over Vatuplast? Neem dan contact op met Van Tuijl B.V. via info@vth.nl of telefonisch via +31 (0)418-592355, want bij ons bent u aan het juiste adres voor uw plantpot!

header-image.jpg


VAN TUIJL POTS - TRAYS - STICKS