Nieuws en ontwikkelingen

Bij Van Tuijl lopen we graag voorop als het gaat om innovatie. We volgen nauwlettend de trends en ontwikkelingen in de branche, zodat we daarmee de vertaalslag kunnen maken naar ons assortiment en onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

Pothead

10/05/2024

Gebruikers: 85 procent besparing op onkruidbeheer met PotHead

Lawrence Ranson en Heather Salmon, coniferenkwekers in de Australische Blue Mountains, waren meerdere dagen per week bezig met alleen het 
verwijderen van onkruid. Handmatig wieden, gebruik van herbiciden of afdekken, alle manieren die ze bedachten waren tijdrovend en kostbaar. Dat 
bracht Ranson op het idee om met een aantal technische vrienden om de tafel te gaan.

Vacature

01/05/2024

Als administratief medewerker verkoop binnendienst ben jij dé schakel tussen onze klanten en het verkoopteam. Je draagt dagelijks zorg voor een vlekkeloze afhandeling van orders, beantwoordt klantvragen met een glimlach en ondersteunt onze verkopers waar nodig. Kortom, jij bent de spil waar alles om draait!

Nieuwe website

19/12/2023

Onze nieuwe website is live! Hier vind je alles voor sierteelt, boomkwekerij en zacht fruit.

Van Tuijl wil groeien met cash-and-carry voor boomkweker

07/11/2023

Van Tuijl is vooral bekend van de productie en levering van gerecyclede trays en potten voor de boomkwekerij en tuinbouw. Maar wat menigeen misschien nog niet weet, is dat het bedrijf in Opheusden een cash-and-carry-vestiging heeft, die van alles biedt om het werk van de boomkweker gemakkelijker te maken. 

Nieuwe huisstijl

20/01/2023

Al langere tijd liep Van Tuijl rond met het idee de uitstraling van het bedrijf een make-over te geven. Het moest allemaal een stukje duidelijker en meer internationaal herkenbaar, daarnaast mocht het eigenlijk ook wel een tikkie frisser en moderner.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en producten bij Van Tuijl!

VTH-_dsc9176-reportage-Haaften-LR-43.jpg