Laden... Even geduld...
Vragen of advies? +31(0)418-592355
Hertog Karelweg 25, 4175 LS Haaften

Plantpaper young plants

Let's grow together! De Paperpot is een biologisch afbreekbare papieren hoes die groeimedia omhult en conventionele plastic potten of zakken vervangt. De Paperpot gaat met de plant mee naar het veld of de tuin, waar de wortels gemakkelijk door het papier heen groeien. Anders dan andere papiersoorten op de markt laat het PlantPaper papier geen microplastic of lijm achter waardoor het biologisch afbreekbaar is. De aanwezige certificaten hiervoor zijn de garantie.

Het gaten patroon in het papier zorgt voor betere door luchting en vaak een snellere en verbeterde wortelstructuur van de jonge plant. Van Tuijl en Plantpaper kunnen u als kweker hierover adviseren en testen laten doen met uw eigen substraat, want van Tuijl is exclusief dealer van PlantPaper in Nederland en België.

Bekijk de video en lees hieronder alvast meer over de verschillende machines. Wilt u meer weten over PlantPaper? Dan mag u altijd contact opnemen met Frits van Duijn via frits@vth.nl of  06-57351255.

plantpaper-papier

plant-paper-papier

Semi automatische plantpapiermachine

Meer dan alleen de prijs: bij het opwaarderen van uw productie zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Wij zijn van mening dat het belangrijkste is om de komende jaren een stabiele en betrouwbare productie te hebben. Hoge mate van flexibiliteit en zo min mogelijk stilstand.

Deze machine is ontworpen om een hoge productiecapaciteit te hebben en tegelijkertijd de meest gebruiksvriendelijke machine op de markt te zijn. Op deze manier voldoet PlantPaper 2-in-1 aan de eisen van de meeste telers over de hele wereld. De machine wordt standaard geleverd als een dubbele lijn. Dat betekent dat u de mogelijkheid heeft om aan beide zijden dezelfde diameter te hebben, of als alternatief, 2 verschillende diameters, die onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Het is ontworpen voor de productie van Paperpotten in diameters van Ø15 tot Ø80 mm. Extra functies zoals turflift, trayvuller, hapjes etc. kunnen ook in deze machine worden geïnstalleerd.

  • 2 onafhankelijke machines in 1
  • Aanpassing van de dichtheid van de Paperpot
  •  Aanpassing van het substraat volume
  • Verwijderbare stofzuigtank voor eenvoudige reiniging
  • Eenvoudige aanpassing van de lengte van Paperpotten (geen gereedschap nodig)
  • Gemakkelijk zicht op het niveau van het substraat
  • Lage onderhoudskosten

semi-automatische-plantpapiermachine

Vol automatische plantpapier machine

Om aan de vraag van veel klanten te voldoen, is er een nieuwe volledig automatische lijn ontworpen. Deze oplossing biedt klanten een productie met een hoge capaciteit die tegelijkertijd de arbeidskosten minimaliseert.

De automatisering is ontworpen om samen met de PlantPaper 2-in-1 Paperpot machine geïnstalleerd te worden. Het biedt volledige flexibiliteit met betrekking tot de keuze van een tray, hierin heeft van Tuijl de kennis in huis en kan u daarin adviseren.

Paperpot diameter

15 mm    40 mm
18 mm    45 mm
20 mm    48 mm
25 mm    50 mm
30 mm    60 mm
32 mm    70 mm
35 mm    80 mm
36 mm    100 mm
40 mm    120 mm

Afwijkende maten zijn in overleg bespreekbaar.

 

vol-automatische-plantpapiermachine

Wilt u meer informatie over PlantPaper

Wij vertellen u graag alles over PlantPaper, dus als laat het ons weten! Wilt u graag een afspraak of gewoon een antwoord op een korte vraag? Neem contact op met Frits van Duijn via frits@vth.nl of telefonisch via 06-57351255. Wij staan voor u klaar.

 

header-image.jpg


VAN TUIJL POTS - TRAYS - STICKS