Wij zijn totaal leverancier voor de sierteelt

Alles over van Tuijl

Sierteelt is een belangrijke sector in Nederland. We zijn een van de meest innovatieve producent-handelsbedrijf ter wereld van sierteeltproducten, waaronder snijbloemen, potplanten en bloembollen. De Nederlandse sierteeltsector is sterk gericht op innovatie en duurzaamheid. Er wordt veel onderzoek gedaan naar nieuwe teeltmethoden, veredelingstechnieken en duurzame verpakkingen. Veel Nederlandse kwekers werken volgens milieucertificeringssystemen, zoals MPS (Milieu Programma Sierteelt), om de impact van de teelt op het milieu te verminderen. Bij Van Tuijl gaan we in die duurzame ontwikkeling mee, door steeds weer nieuwe innovatieve producten op de markt te brengen.

In de 100 jaar dat we inmiddels actief zijn, heeft kwaliteit altijd voorop gestaan. Wij bestaan bij de gratie van het vertrouwen dat onze klanten in de sierteelt in ons hebben. Die relatie staat voorop in alles wat wij dagelijks doen en zorgt ervoor dat we kunnen blijven investeren en innoveren in ons complete programma voor de sierteelt.

Eigen spuitgietproducten

Bij Van Tuijl ontwikkelen we onze eigen spuitgietproducten. Met behulp van spuitgiettechniek en thermoprocessen maken we benodigdheden voor jonge planten tot eindverpakkingen. Van Paperpots voor het opkweken tot stektrays, kweekpotten en bloemenemmers. Trays leveren we in plastic en karton. Het assortiment bevat alle denkbare vormen en maten, zodat de sierteelt bij ons altijd een passende oplossing vindt.

VTH-_dsc9148-reportage-Haaften-LR-34

Innovatie in sierteelt

In Nederland werkt de sierteelt op een enorm hoog niveau. Door voortdurend met onze klanten in de sierteelt in gesprek te zijn, volgen we de trends en ontwikkelingen op de voet. Dat komt terug in onze eigen productie en het complete assortiment. Zo passen we de samenstelling van materialen aan op de kweekmethoden in de markt en de eisen die op het gebied van duurzaamheid (recycling) worden gesteld.

VTH-_dsc9658-reportage-Haaften-LR-141

Eigen opslag en distributie

Bij Van Tuijl werken we vanuit drie vestigingen die samen beschikken over enorm veel opslagcapaciteit. Op die manier kunnen we alle producten uit ons assortiment voldoende op voorraad houden. Dat betekent voor al onze afnemers in de sierteelt dat ze altijd snel hun bestelling geleverd krijgen. Om daarin niet afhankelijk te zijn van derden, beschikken we ook over onze eigen distributie. Op die manier kunnen we kwaliteit en snelheid garanderen.

Tuil

Nieuws & beurzen

Advies nodig?

Ons team staat voor je klaar.

We zijn er voor onze klanten. Dáár doen we het immers allemaal voor. Dus als je vragen hebt over producten of toepassingen, kan je altijd bij ons terecht. Dat kan telefonisch of per mail. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Nico den Hartog
Nico den Hartog
Sales manager | Accountmanager Westland
Henrike Roberti-van Tuijl
Henrike Robert-van Tuijl
Verkoop binnendienst