Wij zijn totaal leverancier voor de boomkwekerij

Alles over van Tuijl

Boomkwekerijen in Nederland kweken een breed scala aan boom- en heestersoorten, waaronder sierbomen, fruitbomen, coniferen en andere struiken. Ze richten zich op de binnenlandse markt, maar exporteren ook veel producten naar andere Europese landen en daarbuiten. De boomkwekerijsector in Nederland is goed georganiseerd en professioneel. Kwaliteit staat voorop. Bij Van Tuijl vindt elke boomkweker een compleet programma met producten van het hoogste niveau.

Bij Van Tuijl hebben we niet de ambitie om de grootste leverancier voor boomkwekerijen te worden. Wel willen we de beste zijn. Een leverancier die meedenkt, altijd kwaliteit levert en uitblinkt in service. Daarnaast innoveren we mee met de sector. Dat doen we door veel in gesprek te zijn met boomkwekerijen. We vertalen wensen naar producten, waarbij ook maatwerk mogelijk is.

Eigen productlijn

Op basis van de kennis die we hebben gekregen van onze klanten onder boomkwekerijen, hebben we een eigen productlijn opgezet. Deze productlijn bestaat onder andere uit boomcontainers, draadkorven, tonkinstokken, kokosmatten, ingaasmateriaal en bindmiddelen. Het voordeel voor boomkwekerijen is dat ze bij deze producten altijd kunnen uitgaan van de hoogste kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs.

Productie lijn

Eigen import

Bij Van Tuijl hebben we in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van leveranciers in Nederland, Europa en daarbuiten. Hiermee kunnen we een totaalassortiment bieden dat varieert van tonkinstokken en potten tot plantzakken en gereedschap. De omvang van onze afzet zorgt ervoor dat we de producten scherp in de markt kunnen zetten zonder enige concessie te doen in de kwaliteit. Het resultaat is een trouw klantenbestand met boomkwekerijen die ons keer op keer weer weten te vinden.

VTH-_dsc0336-reportage-Opheusden-LR-87

Snelle levering

Met drie vestigingen in Nederland met een enorme opslagcapaciteit zijn we in staat om voor ons complete programma voorraad aan te houden. Voor boomkwekerijen betekent dit altijd een ruime keuze en snelle levertijden. Ook het transport en de logistiek hebben we in eigen hand. Het maakt ons flexibel in onze service en dienstverlening.

Trucks haaften

Nieuws & beurzen

Advies nodig?

Ons team staat voor je klaar.

We zijn er voor onze klanten. Dáár doen we het immers allemaal voor. Dus als je vragen hebt over producten of toepassingen, kan je altijd bij ons terecht. Dat kan telefonisch of per mail. Onze adviseurs helpen je graag verder.